SATU & UMBRO

Luomutukassa hääräilen minä Satu ja Umbro (lagotto romagnolo)-poika. Olen tällainen rento ja sosiaalinen, aito tyyppi. Innostun helposti ihan kaikesta. Lisäksi eläimet ovat minulle tärkeitä, eritoten mun koirapoika Umbro.
On mukava kuunnella ihmisten tarinoita, viljellä väliin huumoria ja nauraa yhdessä!

Kuudes vuosi lähti käyntiin ekokampaajana, enkä ole katunut päivääkään. On aivan ihanaa saada käyttää tuotteita, joiden raaka-aineet tekevät hyvää niin asiakkaille, kuin minullekin. Ja ylipäätään luonnolle!
Toistakymmentä vuotta olen työskennellyt hiusten parissa, välillä enemmän, välillä vähemmän. Nuorempana kilpailin menestyksekkäästi hiuskilpailuissa ja pääsin Suomen euroviisujen stailausjengiin mukaan.

Minun mielestäni Pääasia on hyvin leikatut ja hyvinvoivat, luonnolliset hiukset. Siihen lisäksi hoitava kasviväri, savivaalennus tai luonnonmukainen hoito, ja se on siinä! Joskus hiuspohjan käsittely on se tarvittava hoito. Tai rentouttava hieronta. Siihen kun lisätään luonnonmukaiset hoitotuotteet niin paketti on täydellinen! 

Kouluttaudun säännöllisesti ja haluan kehittää osaamistani, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman hyvää palvelua.

Luonnollisesti aina